Zonnepanelen in Nijkerk

Jakarta Solar Farms

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Jakarta Solar Farms

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Jakarta Solar Farms

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Dylan Family

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Dylan Family

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Zonnepanelen laten aanleggen in Nijkerk

Ben je van plan om zonnepanelen in Nijkerk te laten leggen? Bij Sunday Solar vinden wij het belangrijk dat je goed geholpen wordt. Voor elk type dak en budget is er een passend aanbod. Niet alleen staan bij ons de klanten voorop, ook zetten wij ons in voor de aarde. Er komen geen milieuvervuilende stoffen of broeikasgassen vrij bij het opwekken van stroom met behulp van zonnepanelen. Wanneer je besluit 10 zonnepanelen op je dak te plaatsen, bespaar je al gauw 1.400 kilo CO₂ per jaar. Door zonnepanelen te laten plaatsen in Nijkerk zetten we ons samen in voor een duurzamere wereld. 

 

Lees op deze pagina meer over Sunday Solar, hoe wij zonnepanelen in Nijkerk installeren, hoeveel je kunt besparen en hoe het zit met de subsidie voor zonnepanelen in Nijkerk. 

Wat kun je van Sunday Solar verwachten?

Waarom zonnepanelen in Nijkerk laten installeren nu ideaal is? De kosten voor energie liggen hoog. De zon levert gratis energie. Hiermee kunnen de kosten van de energie lager worden. Gemiddeld heb je de investering van zonnepanelen in Nijkerk terugverdiend binnen 10 jaar. Wist je dat je woning daarnaast ook meer waard wordt wanneer je zonnepanelen hebt geplaatst? Wij van Sunday Solar helpen je graag verder. 

 

De klant van A tot Z ontzorgen is waar Sunday Solar zich voor inzet. Wij hebben al meer dan 100 huishoudens geholpen bij het zelf opwekken van zonnestroom. Dankzij onze jarenlange ervaring is het mogelijk om voor al onze klanten een passende oplossing te vinden. Wek met behulp van onze zonnepanelen jouw eigen 100% hernieuwbare zonne-energie op en bespaar veel geld. 

Hoe installeren wij zonnepanelen in Nijkerk?

Heeft je woning een schuin dak? Dan worden de zonnepanelen die passen bij jouw behoeften met een rails op het dak bevestigd, met behulp van dakhaken. Hierbij wordt er rekening gehouden met eventuele pijpjes op het dak of wanneer je woning een dakkapel heeft. 

 

Ook wanneer je woning een plat dak heeft, is het mogelijk om zonnepanelen in Nijkerk te laten plaatsen. Het grote voordeel is dat er veel mogelijkheden zijn wat betreft de plaatsing van je zonnepanelen. Vaak wordt ervoor gekozen om de zonnepanelen richting het zuiden te plaatsen, aangezien hier het meeste zon vandaan komt. 

 

Wil je weten wat jij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Samen kijken we naar de beste optie voor jouw situatie. 

 

Wat kan je in Nijkerk besparen?

Nijkerk staat bekend om de ruime geschiedenis. Er zijn een aantal wijken en straten die de historie doet herinneren, zoals Corlaer, de Van Twitterstraat en de Slichtenhorstengweg.  Wist je dat in de wijk Corlaer in Nijkerk 1 op de 3 woningen beschikt over zonnepanelen? 

Wanneer je besluit om voor het jaar 2025 zonnepanelen in Nijkerk te installeren, profiteer je tot en met het einde van 2024 van salderen. Bij salderen lever je elektriciteit terug aan het net. Kortgezegd is dit het aantal kWh die je opwekt met je zonnepanelen minus het aantal kWh’s die je zelf verbruikt. 

Aantal zonuren in Nijkerk 

Wil je ook profiteren van energie opgewekt uit zonnepanelen? Inwoners van de middeleeuwse stad Nijkerk kunnen profiteren van de zonnepanelen met 1.032 zonuren. In totaal bespaar je omgerekend 1.143 euro per jaar. Al meer dan 4 duizend huishoudens gingen je voor met het installeren van zonnepanelen in Nijkerk. Jaarlijks wordt er in totaal bijna 5 miljoen euro bespaard. 

Krijg je een subsidie op je zonnepanelen in Nijkerk 

Hoeveel subsidie je ontvangt met je zonnepanelen in Nijkerk? Er zijn een aantal regelingen die het investeren in zonnepanelen Nijkerk aantrekkelijk maakt. Deze regelingen zijn geldig voor bedrijven en particulieren. Er is geen subsidie zonnepanelen in Nijkerk. Wel is er de zogenoemde Duurzaamheidsregeling om je woning te verduurzamen. 

De Duurzaamheidslening van de gemeente Nijkerk 

Wanneer je zonnepanelen in Nijkerk wilt installeren om je huis te verduurzamen, kun je gebruik maken van de Duurzaamheidslening. Er zijn twee leningen waar je voor in aanmerking kunt komen: de lening met een looptijd van 10 jaar (met een bedrag tussen de 2.500 en 7.500) of de lening van 15 jaar (met een bedrag van 7.500 en 25.000 euro).

 

Met deze consumptieve lening leen je betrouwbaar, boetevrij en tegen een zeer lage rente van 1,6% geld van de gemeente. De lening valt onder het bouwkrediet. Wil je extra aflossen? Dan kan dit altijd boetevrij, met een minimaal bedrag van 250 euro. Vul met behulp van je DigiD het aanvraagformulier voor de Duurzaamheidslening in. 

 

Heb je vragen over zonnepanelen installeren in Nijkerk? Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Live Green, Love Green, Think Green.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.