Veelgestelde vragen

Kom alles te weten over het verduurzamen door middel van zonnepanelen

Aanbevolen vragen

Wil je graag meer informatie?

Op deze pagina vind je de veelgestelde vragen die mensen hebben bij het laten plaatsen van zonnepanelen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust eens contact met ons op voor vrijblijvend advies, we helpen je graag verder!


Warning: Undefined variable $html in /home/customer/www/sundaysolar.nl/public_html/wp-content/plugins/request-quote/frontend/module.php on line 7

Scan of jouw dak geschikt is!

En ontvang vrijblijvend een offerte!

Staat je huis in de schaduw?

Hoe belangrijk vind je kostprijs per zonnepaneel?

Hoe belangrijk vind je de gemiddelde opbrengst per m²?

Hoe wil je geholpen worden?

Ontvang een voorstel

Ontdek de mogelijkheden voor jou!

Vraag eenvoudig een offerte aan om een overwogen beslissing te kunnen maken. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe lang het duurt om zonnepanelen te plaatsen op jouw dak hangt af van jouw wensen. Het verschilt per huis of gebouw hoelang het plaatsen van zonnepanelen van begin tot eind duurt. Neem contact met ons op zodat wij jou een tijdsindicatie kunnen geven over het gehele proces.

Bij Sunday Solar krijg je waar voor jouw geld. Samen zullen wij op zoek gaan naar die zonnepanelen die het beste passen bij jou én jouw budget. Vaak heb je de investering al binnen 10 jaar volledig terugverdiend!

Het installeren van zonnepanelen is een investering voor de toekomst. Wanneer jij jouw eigen zonne-energie opwekt, ben je heel duurzaam bezig. Daarnaast bespaar je veel geld die je anders aan de energierekening kwijt bent. Met zonnepanelen investeer jij in een duurzame toekomst, voor jou en anderen.

Natuurlijk hebben zonnepanelen vele voordelen. Je bent heel duurzaam bezig en levert een positieve impact op ons milieu. Daarnaast bespaar je veel geld dat je anders kwijt was aan de energieleverancier. Ten slotte stijgt de waarde van jouw woning bij het plaatsen van zonnepanelen. Vele voordelen dus!

Heb je geen antwoord op je vragen gevonden?

Mocht je nog andere vragen hebben waar je graag antwoord op wilt, neem dan vooral contact met ons op!