Over Ons

Eerlijk en duurzaam naar zowel de klant als de natuur

Waar wij voor gaan

Groene energie voor een duurzame toekomst

Bij Sunday Solar vinden we het belangrijk dat iedereen even goed geholpen wordt. Dan hebben we het niet alleen over onze klanten maar ook over de aarde. Door groene energie te leveren middels een fijne samenwerking zorgen we samen voor een duurzame wereld.

Van A tot Z ontzorgen

We vinden het belangrijk dat we al onze klanten een prettige ervaring bieden en passende zonnepanelen leveren. Daarom staan we altijd klaar om advies te geven en vragen te beantwoorden, van ons eerste gesprek tot na het plaatsen van de zonnepanelen. Wij bieden voor elk budget een oplossing en komen onze beloftes na. Op deze manier creëren we een eerlijke relatie met elkaar en de natuur!

Onze waarde

Duurzame samenwerkingen

Bij Sunday Solar verkopen we alle soorten en maten zonnepanelen. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring en wens voor een duurzame wereld maakt ons een authentiek bedrijf wat voor het beste van het beste staat. 

We willen een duurzame wereld en een duurzame werkrelatie en dit kan alleen door eerlijk en betrouwbaar te zijn. Wij komen onze beloftes na en beloven voor iedereen een passende oplossing te vinden. 

waar wij voor gaan

Een groenere toekomst

Een schone wereld voorzien van schone energie. Dit is waar wij voor staan en op deze manier willen wij ook onze samenwerkingen aangaan. Toch nog meer weten over ons of onze producten? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We zijn altijd bereid om advies te geven en vragen te beantwoorden. 

Overzicht

Laatste nieuws & artikelen

Geen berichten gevonden