Doe de scan en bereken jouw voordeel

Doe de dakscan!


Warning: Undefined variable $html in /home/customer/www/sundaysolar.nl/public_html/wp-content/plugins/request-quote/frontend/module.php on line 7

Scan of jouw dak geschikt is!

En ontvang vrijblijvend een offerte!

Staat je huis in de schaduw?

Hoe belangrijk vind je kostprijs per zonnepaneel?

Hoe belangrijk vind je de gemiddelde opbrengst per m²?

Hoe wil je geholpen worden?

Waarom Sunday Solar?

Sunday Solar is een bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de zonnepanelen branche. Hierdoor hebben wij alle trends, zowel positief als negatief, voorbij zien komen en zijn we daardoor in staat om een passende oplossing te bieden voor iedere uitdaging. Voor iedere klant is ons doel hetzelfde: compleet ontzorgen in de overgang naar duurzame energie. Dit proces moet vlekkeloos verlopen, en er moet duidelijkheid zijn tussen Sunday Solar en onze klanten. Om die reden zijn er een aantal uitgangspunten die wij hanteren, die hier rechts staan opgesomd.

Neem contact op

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Wil je een voorstel op maat ontvangen of graag eerst advies over de te plaatsen panelen op jouw dak? Laat dan je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

  Onze Installaties

  Zonnepanelen

  Uiteraard zijn de zonnepanelen de hoofdcomponent van de installatie. Wanneer de zon schijnt op de panelen, beginnen deze met het opwekken van zonne-energie.

  Omvormer

  Die zonne-energie kun je thuis niet gebruiken. Daarom is er ook een omvormer nodig. Deze zet de zonnestroom om in wisselstroom, welke jij kunt gebruiken.

  Montagesysteem

  De zonnepanelen moeten veilig worden geïnstalleerd op het dak. Hiervoor maken wij gebruik van gerenommeerde merken, die verschillende procedures hebben doorlopen en erkend zijn als veilig.

  Installatie

  Natuurlijk leveren wij ook de manschappen om het systeem te monteren en installeren. Onze vakmensen zijn zeer deskundig en zorgen ervoor dat uw installatie binnen no-time draaiende is, terwijl er veilig gewerkt wordt. Onze mensen beschikken over een aansprakelijkheidsverzekering. Mocht er onverhoopt dus wat fout gaan, is er geen twijfel over eventuele onkosten.

  Onze Partners

  Dit zijn de merken waar wij veelal mee samenwerken. Ieder merk is uniek op zijn eigen manier en biedt op zijn manier meerwaarde voor verschillende projecten. Door met verschillende partners samen te werken, hoeven we geen enkele uitdaging uit de weg te gaan, en kunnen we ook nog eens rekening houden met uw budget.
  Onze projecten

  Zonnepanelen

  Zonnepanelen bieden de mogelijkheid om duurzaam en milieuvriendelijk elektriciteit op te wekken. Door zonnepanelen op uw woning te installeren, kun je gebruik maken van de 100% hernieuwbare energie van de zon, waarmee je je ecologische voetprint verkleint. 

  Met zonnepanelen kun je zelf groene energie opwekken en je energierekening aanzienlijk verlagen. Bovendien kun je met zonnepanelen profiteren van belastingvoordelen en verschillende subsidies, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt. 

  De zonnepanelen van Sunday Solar zijn geschikt voor ieder type dak en bieden een oplossing tegen ieder mogelijk budget. Daarnaast is het zelfs mogelijk om een accu aan te sluiten op onze zonnepanelen, waardoor je volledig zelfvoorzienend kunt worden. Klik op de knop hieronder voor nog meer informatie over onze zonnepanelen. 

  Klaar voor een duurzaam dak?

  Ben je klaar voor een duurzaam dak, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies. 

  Wat we bieden

  Persoonlijke samenwerking

  Wij bieden een fijne samenwerking en goed contact waardoor jij de zonnepanelen krijgt die precies aansluiten op jouw specifieke wensen en behoeftes. Zo nemen we jouw zorgen weg en krijg jij een duurzaam dak voorzien van de groenste energie!

  Over ons

  Wij gaan voor duurzaam

  Wil jij ook graag verduurzamen door het plaatsen van zonnepanelen? Wij helpen je daar graag mee! Wij hebben al meer dan 100 huishoudens geholpen met het opwekken van groene energie

  Bespaar net als vele andere Nederlanders met zonnepanelen veel geld op je energierekening. Vaak heb je de investering al stukken sneller dan binnen 10 jaar terugverdiend. Wij zijn een ervaren leverancier die jou zal ontzorgen in het hele proces.

  Veelgestelde vragen

  Hoe lang het duurt om zonnepanelen te plaatsen op jouw dak hangt af van jouw wensen. Het verschilt per huis of gebouw hoelang het plaatsen van zonnepanelen van begin tot eind duurt. Neem contact met ons op zodat wij jou een tijdsindicatie kunnen geven over het gehele proces.

  Bij Sunday Solar krijg je waar voor jouw geld. Samen zullen wij op zoek gaan naar die zonnepanelen die het beste passen bij jou én jouw budget. Vaak heb je de investering al binnen 10 jaar volledig terugverdiend!

  Het installeren van zonnepanelen is een investering voor de toekomst. Wanneer jij jouw eigen zonne-energie opwekt, ben je heel duurzaam bezig. Daarnaast bespaar je veel geld die je anders aan de energierekening kwijt bent. Met zonnepanelen investeer jij in een duurzame toekomst, voor jou en anderen.

  Natuurlijk hebben zonnepanelen vele voordelen. Je bent heel duurzaam bezig en levert een positieve impact op ons milieu. Daarnaast bespaar je veel geld dat je anders kwijt was aan de energieleverancier. Ten slotte stijgt de waarde van jouw woning in waarde bij het plaatsen van zonnepanelen. Vele voordelen dus!

  Locatie

  We zijn hier om te helpen.