Onze diensten

Wij bieden verschillende configuraties, afhankelijk van jouw situatie. Lees op deze pagina meer over onze installaties!

Onze diensten​

Bij Sunday Solar begrijpen we dat het installeren van zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en laadpalen een complex en tijdrovend proces kan zijn. Daarom nemen wij graag de volledige montage van al deze componenten uit handen, zodat u zich kunt concentreren op waar u het beste in bent: het genieten van duurzame energie.

Ons ervaren en deskundige team zorgt voor een vakkundige installatie van al uw zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en laadpalen. We werken met de grootste zorg en aandacht voor detail om ervoor te zorgen dat uw systeem veilig en efficiënt wordt geïnstalleerd. We volgen strikte kwaliteitsnormen en gebruiken alleen hoogwaardige materialen en apparatuur.

Door de volledige montage uit handen te nemen, bieden we u gemak en gemoedsrust. Ons team zorgt voor alle aspecten van de installatie, inclusief bekabeling, aansluitingen, configuratie en testen van het systeem. We zorgen ervoor dat alles correct wordt geïntegreerd en optimaal functioneert, zodat u kunt profiteren van een probleemloze en efficiënte werking van uw duurzame energieoplossingen.

Bij Sunday Solar streven we naar uitmuntendheid in onze dienstverlening en zorgen we ervoor dat uw installatieproces soepel verloopt. Door de volledige montage van zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en laadpalen uit handen te nemen, bieden we u gemak, kwaliteit en gemoedsrust. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij uw duurzame energieproject.

Montage

Bij Sunday Solar doorlopen we een gestructureerd proces om de montage van zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en laadpalen efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Hier zijn de stappen die we volgen:

 1. Voorbereiding en planning: Ons team begint met een grondige evaluatie van uw locatie en energiebehoeften. We analyseren uw dakstructuur, elektrisch systeem en eventuele andere vereisten. Op basis hiervan maken we een gedetailleerd installatieplan.

 2. Ontwerp en materiaalselectie: We ontwerpen een op maat gemaakt systeem dat voldoet aan uw specifieke behoeften en doelstellingen. We selecteren hoogwaardige zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en laadpalen van gerenommeerde merken die passen bij uw energiebehoefte en budget.

 
 1. Montage van zonnepanelen: Ons team plaatst de zonnepanelen op uw dak volgens het ontwerp en de positionering die de optimale energieopbrengst garanderen. We zorgen ervoor dat de panelen stevig en veilig worden bevestigd.

 2. Elektrische aansluiting: We zorgen voor de juiste bekabeling en aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer, waarbij we voldoen aan alle elektrische voorschriften en veiligheidsnormen.

 3. Montage van omvormers: Ons team installeert de omvormer(s) op een geschikte locatie, zoals een muur of een daarvoor bestemde behuizing. We zorgen voor een professionele aansluiting en configuratie van de omvormer(s) voor een efficiënte omzetting van de opgewekte gelijkstroom naar bruikbare wisselstroom.

 4. Installatie van thuisbatterijen en laadpalen: Indien nodig en gewenst, installeren we ook thuisbatterijen en laadpalen. We integreren ze in uw systeem en zorgen voor een veilige en effectieve werking.

 5. Configuratie en testen: Ons team configureert en test het volledige systeem om ervoor te zorgen dat alles correct functioneert. We controleren de prestaties, veiligheid en betrouwbaarheid van het systeem om een probleemloze werking te garanderen.

 6. Oplevering en nazorg: Zodra de installatie is voltooid, dragen we het systeem aan u over en verstrekken we gedetailleerde informatie over de werking en het onderhoud ervan. We bieden ook nazorgdiensten en staan klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.
 

Bij Sunday Solar streven we naar een naadloze en professionele montage van uw zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen en laadpalen. Ons team zorgt voor elk detail om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal presteert en aan uw verwachtingen voldoet.

 

Monitoring

Monitoring is essentieel voor het optimaal functioneren van een zonne-energiesysteem. Bij Sunday Solar bieden we geavanceerde monitoringoplossingen om de prestaties van uw systeem in realtime te volgen. We houden toezicht op de energieproductie, het verbruik en de batterijstatus, en leveren gedetailleerde rapporten. Dit stelt ons in staat om eventuele afwijkingen of problemen snel te detecteren en op te lossen, waardoor de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw systeem worden gemaximaliseerd. Met onze monitoringdiensten kunt u het rendement van uw investering optimaliseren en genieten van gemoedsrust, wetende dat uw systeem optimaal functioneert.

 
monitoring zonnepanelen

Groepenkast

Een goede groepenkast is van cruciaal belang voor een veilige en efficiënte werking van een zonne-energiesysteem. Bij Sunday Solar hechten we veel belang aan de installatie van een geschikte groepenkast.

Een groepenkast fungeert als het hart van uw elektrische systeem en verdeelt de elektriciteit naar verschillende groepen in uw woning. Bij het installeren van een zonne-energiesysteem is het essentieel om de groepenkast te controleren en indien nodig te upgraden. Het systeem moet voldoende capaciteit hebben om de extra belasting van de zonnepanelen en omvormer(s) aan te kunnen.

Bij Sunday Solar zorgen we voor een grondige inspectie van uw groepenkast en indien nodig voeren we een upgrade uit om te voldoen aan de vereisten van het zonne-energiesysteem. We werken samen met professionele elektriciens om ervoor te zorgen dat de installatie veilig en in overeenstemming met de geldende voorschriften wordt uitgevoerd.

Een goed geïnstalleerde groepenkast biedt de juiste elektrische scheiding, bescherming tegen overbelasting en kortsluiting, en zorgt voor een veilige werking van uw zonne-energiesysteem. Het is een belangrijk onderdeel van een betrouwbaar en duurzaam energieproject.

Neem contact op

Direct informatie ontvangen?

Wil je meer weten over onze producten, heb je een vraag of heb je feedback voor ons? Neem vooral contact met ons op en wij zullen je zo goed mogelijk verder helpen!

  Benieuwd wat geschikt is voor uw dak?

  Benieuwd naar welke installatie het beste bij jou past? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zoeken uit hoe we in jouw situatie optimaal rendement kunnen behalen. 

  Locatie

  We zijn hier om te helpen.